tirsdag 17. juni 2008

I'm back!

Kjære dere som spør om det ikke kommer mer her snart!

Det kommer mer.

Det har bare vært så fryktelig travelt de siste mange ukene, med teaterjobber som dette, tegninger til billedbok, lanseringen av Nikka, hårdt tiltrengt ferie og nytt medlem i familien.


Vi er ganske slitne, begge vi damene, av å ha en baby i huset. Og verre skal det bli, når baby Bonzo blir en stor og skummel 50 kg tung jypling med 500 kg trøkk i kjeven. Følg med!

6 kommentarer:

BirtH sa...

Jeg er en av dem som har ventet i taushet ;-) Glad for at du er tilbake!!

Gratulerer med ny bok!! Og med ny hund! Det høres ut som den kan bli stor og skummel; - er ikke noe for sånne "hunde-reddfiser" som meg.

Ragnhild Gjerstad sa...

Birth - god kveld! Så hyggelig med en hilsen på bloggen sånn med en gang.

Huff ja - han blir nok en håndfull for en liten pinglete forsiktig dame som meg. Jeg er liksom mest kattedame, jeg. Men heldigvis er det mannen sin hund!

Oldemormor sa...

hva sa jeg

Ragnhild Gjerstad sa...

...hm, ja, man bør ALDRI, ALDRI utsette seg for sånne små dyrebabyer om man er det minste i tvil, det er helt umulig å si nei!

den lille damen sa...

NY HUND???!!!!!!! Dette kom som en overraskelse! Og flere hunder kan det bli, skjønner jeg. Med gode stamtavler er det ikke umulig at det kommer maaaange uimotståelige småtasser. Kan disse hundene gjøre nytte for seg? Trekke pulk eller bære kløv?

FINT at du er tilbake! Og gratulerer med alt som har kommet i havn i det siste! Jeg leser Nikka på sengen i kveld.

Ragnhild Gjerstad sa...

God dag min venn! Hunden kom nærmest som en overraskelse på meg også. Og jeg må skynde meg å understreke enda en gang for meg selv og all verden at det er IKKE min hund. Tror ikke det skal lages fler. Men de kan gjøre nytte for seg, både med trekking og bæring, store og sterke og iherdige som de er. Og veldig flinke til å vokte gård og grunn.
Håper du koser deg med Nikka!