fredag 29. februar 2008

På tur på nett

Internett er et helt fantastisk leketøy for oss med sans for unyttig kunnskap. Man kan starte med et eller annet helt tilfeldig og ende med noe helt annet helt tilfeldig og underveis har man samelt en utrolig masse helt ubrukelige opplysninger. Men moro var det.

Nå har jeg for eksempel googlet denne litt bakvendte dagen som kommer med jevne mellomrum på grunn av ham malt av henne
og fant denne. Og denne morsomme. Det er som å plukke sopp.

I dag kan damer fri. Får man avslag bør det vanke plaster på sår i form av hansker, syv eller tolv par skal det være, så man har noe å skjule sin pinlig ringløse ringfinger med.

Forøverig er det en dag da ting kan ventes å gå galt.

4 kommentarer:

den lille damen sa...

Den franske revolusjonskalender - morsomt! Godt den ikke fikk noe gjennombrudd. Litt beroligende i grunnen at ikke alt kan desimeres eller omskrives til gyldne snitt og andre matematiske besnærligheter. Skuddårsdagen, og skuddår uten skuddårsdag (år 2000), er jo bare justeringer for å komme nærmere "real time". Kalender og klokke er egentlig alltid litt i utakt - heldigvis!

Ragnhild Gjerstad sa...

Typisk fransk, eller?
Ja, tiden er jo bare en konstruksjon. Og hva er nå egentlig dette "real time"? Solens og månens og tidevannets gang, vintre og soloppganger? Tid for seg - tid for meg?
Mon tro når og hvor og hvorfor vi begynte å hakke opp tiden i sånne bittesmå enheter?

den lille damen sa...

Kanskje typisk fransk, ja. (Har Pï noen mening om den saken?)

Hakke opp tiden - tenker du på sekunder. Jeg liker sekunder. Det er jo hvilepuls (til en passelig utrent person). ;-)

Ragnhild Gjerstad sa...

Jeg tenker på sekundene, ja. På en gammel stor klokke i et tomt rom, tikk takk tikk takk, ubønnhørlig mot livets slutt... ekle er de!